Зірка саги "Сутінки" Крістен Стюарт одружилася зі своєю дівчиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка саги "Сутінки" Крістен Стюарт одружилася зі своєю дівчиною

Зірка саги "Сутінки" Крістен Стюарт одружилася зі своєю дівчиною
Джерело:  online.ua

Голлівудська акторка та зірка вампірської саги "Сутінки" Крістен Стюарт вийшла заміж за свою кохану Ділан Мейєр. За словами іноземних журналістів, нещодавно пару підловили папараці та помітили на безіменних пальцях обох однакові обручки.

Джерело: Mirror

Варто звернути увагу на те, що зірки зустрічаються уже понад 2 роки. Зараз фанати активно обговорюють чутки про ймовірне весілля пари, яке могло відбутися таємно від усіх.

Крістен Стюарт з коханою помітили з обручками

Журналістам вдалося сфотографувати пару в одному з аеропортів Лос-Анджелеса. Закохані на безіменних пальцях мали однакові каблучки – схожі на весільні. Що цікаво, жінки носять прикрасу на лівій руці.

Проте самі зірки не коментують жодних новин. До того ж вони рідко розповідають про особисте життя та стосунки. Ділан Мейєр іноді публікує спільні романтичні фото з коханою.

Що відомо про стосунки Крістен Стюарт 

Зірка вампірської саги "Сутінки" зустрічалась з колегою Робертом Паттінсоном, а згодом приховано зі своєю асистенткою.

5 років тому дівчина здійснила камінг-аут, заявивши про свою бісексуальність. Тоді Крістен Стюарт перестала приховувати романи з дівчатами.

Варто зазначити, що акторка 6 років була знайома з Ділан Мейєр, проте відносини між ними зародилися лише завдяки вечірці спільних друзів. Роман розпочався у серпні 2019 року, після розриву з новозеландською моделлю Стеллою Максвелл. Журналісти помітили пару за поцілунком.

У листопаді Крістен Стюарт офіційно підтвердила стосунки, а також розповіла журналістам, що готова до одруження.

"Я хочу ставитися до цього з розумом, але вважаю, що хороші речі відбуваються швидко", – заявила тоді голлівудська акторка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?