Зірка серіалу "Доктор Хаус" здійснив камінг-аут
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка серіалу "Доктор Хаус" здійснив камінг-аут

Зірка серіалу "Доктор Хаус" здійснив камінг-аут
Джерело:  online.ua

Зірка серіалу "Доктор Хаус", відомий американський актор та продюсер Кел Пенн зізнався у своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації. Ба більше, він також заявив, що планує одружитися зі своїм партнером Джошем, з яким вони зустрічають уже 11 років.

Джерело: People

Актор Кел Пенн здійснив камінг-аут

Вперше про своє особисте життя актор вирішив розповісти у мемуарах "You Can't Be Serious ("Ти ж не серйозно"). За словами Пенна, свого партнера він зустрів, коли працював в адміністрації Барака Обами, коли той був президентом. З 2009 по 2011 роки Пенн обіймав посаду помічника голови відділу зі зв'язків з громадськістю.

"Я виявив свою сексуальність відносно пізно у порівнянні з багатьма іншими людьми", – додав актор, а також наголосив, що відчував велику підтримку від свого оточення, коли в нього вперше зав'язалися стосунки з чоловіком.

Як стверджує Пенн, його обранець та родина останнього не люблять уваги, тому весілля організувати їм буде вкрай складно.

"Очевидно, що я заручений з чоловіком, і наші сім'ї будуть на весіллі. Зараз є великі розбіжності у тому, чи це буде велике весілля чи крихітне. Я хочу велике індійське весілля. Джош ненавидить увагу, тому ми повинні знайти "золоту середину", – розповів актор.

Що відомо про Кела Пенна

Насолодитися акторською грою Кела Пенна (справжнє ім'я – Келпен Суреш Моді) можна в комедійній трилогії "Гарольд і Кумар" та серіалі "Доктор Хаус", де він зіграв лікаря Катнера. Актор з'явився у четвертому сезоні.

Окрім того, відомо, що він два роки поспіль працював у Білому домі, однак згодом повернувся у Голлівуд та знявся у декількох картинах. Його можна побачити у декількох епізодах сьомого сезону серіалу "Як я зустрів вашу маму". Варто звернути увагу на те, що на рахунку актора індійського походження близько 50 кінопроєктів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?