Дика історія — телеканал M1 відповів на звинувачення MELOVIN
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дика історія — телеканал M1 відповів на звинувачення MELOVIN

Дика історія — телеканал M1 відповів на звинувачення MELOVIN
Джерело:  online.ua

Епатажний український виконавець MELOVIN знову звинуватив керівництво телеканалу M1 в упередженому ставленні до нього через орієнтацію. Генеральний директор каналу уже відреагував на ці звинувачення й назвав заяву артиста піар-ходом.

Джерело: OBOZREVATEL

Керівництво телеканалу М1 прокоментувало звинувачення MELOVIN

За словами гендиректора телеканалів М1 і М2 Сергія Перцева, він навіть не знає, як на ці звинувачення потрібно реагувати. Останній звернув увагу на те, що MELOVIN навіть не спробував обговорити це питання з ним особисто, а одразу опублікував допис "незрозуміло про що".

"Чесно кажучи, я взагалі не розумію. Це якась дика історія абсолютно. Знаєте, я навіть не знаю, як це коментувати. Як на мене, це просто якісь крики незрозуміло про що. Якщо він хоче в чомусь розібратися, то, може, йому потрібно розібратися, а не приходити в незрозумілому стані на фестиваль і говорити, що він там всім щось розповідав", – заявив Сергій Перцев.

На переконання очільника М1, епатажний артист просто піариться на словах про дискримінацію.

"Все зашито в таймлайн. Такого не було. Тут нема чого коментувати. Просто людина написала злісний допис. Ми поставимо питання його промо-службі, що це за допис і чому це так сталося, але поки для мене це ще один спосіб піару. Людина хоче, щоб про неї поговорили",– озвучив свою думку з цього приводу Перцев.

Що відомо про камінг-аут MELOVIN

5 липня на сцені Atlas Weekend український співак MELOVIN зробив камінг-аут, поцілувавшись спочатку з дівчиною, а потім хлопцем, з якими виступав. Він обернувся скандалом через те, що телеканал M1 вирізав цей момент з трансляції.

Прес-служба музичного каналу М1 запевняє, що в ефірі Atlas Weekend не було камінг-ауту українського співака, оскільки при затвердженні телеефіру MELOVIN не попередив про свої плани. Однак М1 все ж опублікував відео з поцілунком MELOVIN з хлопцем, але не повне — в новій версії немає його поцілунку з дівчиною.

"А де поцілунок з дівчиною? Така нарізка змінює зміст вчинку. Він поцілував спочатку дівчину, потім хлопця, і, як я розумію, пояснив, що для нього не має значення стать людини. Це абсолютно інакше, ніж зчитується зараз", — коментують в мережі нове відео.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?