Зірка серіалу "Секс і місто" Кріс Нот опинився в епіцентрі секс-скандалу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка серіалу "Секс і місто" Кріс Нот опинився в епіцентрі секс-скандалу

Зірка серіалу "Секс і місто" Кріс Нот опинився в епіцентрі секс-скандалу
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий голлівудський актор та зірка серіалу "Секс і місто" Кріс Нот опинився в епіцентрі ганебного скандалу після того, як його звинуватили у сексуальному насильстві та домаганнях. З такими гучними заяввми виступили дві жінки, не знайомі між собою. Варто зазначити, що актор наразі не визнає своєї провини та взагалі її відкидає.

Джерело: The Hollywood Reporter

Кріс Нот потрапив у гучний секс-скандал - що важливо знати

Як стверджують жінки, домагання чоловіка відбувалася у 2004 році в Лос-Анджелесі та в 2015 році у Нью-Йорку. Журналісти вирішили не розкривати імен жінок, тому вказали змінені ініціали.

За словами першої жінки, "40-річної Зої", насильство голлівудський актор вчинив, коли їй було 22 роки. Тоді вона працювала у фірмі, де зустрічаються зірки

Він проходив повз мій стіл і фліртував зі мною. Він якимось чином отримав мій номер та залишав повідомлення на моєму робочому телефоні. Мій бос сказав: "Містер Біг залишає повідомлення на твоїй голосовій пошті". Одного разу він запросив мене до будівлі в Західному Голлівуді, де мав квартиру, де можна було купатися в басейні,– розповіла жінка.


Кадр із продовження серіалу "Секс і місто " (Фото - hbo.com)

Як стверджує "Зої", спочатку він нібито її поцілував, а потім притягнув жінку до себе, підвів до ліжка, зняв з неї шорти і та почав ґвалтувати. Після зґвалтування вона опинилася у відділенні невідкладної допомоги, де дівчині порадили отримати психологічну допомогу.

Окрім того, журналісти опублікували історію "31-річної Лілі". Та розповідає, що вона колись працювала у нічному клубі Нью-Йорка офіціанткою. Кріс Нот запросив її на вечерю і вони продовжили спілкування у його квартирі, яку вона назвала "дивовижним місцем".

Ми слухали музику, а в нього є всі ці книги про мистецтво та моду. Він намагався зі мною цілуватися. Він все намагався, намагався і намагався наблизитися до мене, і мені слід було сказати твердіше і піти. А потім наступне, що я пам'ятаю, він стягнув штани,– розповіла жінка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?