Зірки серіалу "Секс і місто" відреагували на секс-скандал навколо Кріса Нота
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірки серіалу "Секс і місто" відреагували на секс-скандал навколо Кріса Нота

Зірки серіалу "Секс і місто" відреагували на секс-скандал навколо Кріса Нота
Джерело:  online.ua

Нещодавно всесвітньо відомого голлівудського актора Кріса Нота, який став популярним після виконання ролі Містера Біга в серіалі "Секс і місто", звинуватили в сексуальному насильстві та домаганнях. Його колежанки за серіалом вирішили вперше прокоментувати цю ситуацію.

Джерело: Твітер-сторінка Крістін Девіс

Акторки "Сексу і місто" відреагували на секс-скандал навколо Кріса Нота

Акторки Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс і Сінтія Ніксон вирішили виступити зі спільною заявою. Варто звернути увагу на те, що вони підтримали не Кріса Нота, а жінок, які звинуватили його у насильстві.

Першою публічне звернення оприлюднила Крістін Девіс, наголосивши, що це не лише її позиція, а й позиція подруг.

Ми глибоко засмучені звинуваченнями на адресу Кріса Нота. Ми підтримуємо жінок, які виступили й поділилися своїм болючим досвідом. Ми знаємо, що це має бути дуже складно. Дякуємо їм за це,– зазначила акторка.

Що відомо про секс-скандал навколо Кріса Нота

Нещодавно актора Кріса Нота декілька жінок звинуватили в сексуальному насильстві - із заявами виступили зразу ж дві жертви, які не знають одна одну.
Перша жінка ствреджує, що зґвалтування нібито відбулося в Лос-Анджелесі у 2004 році. Інша повідомила, що Кріс Нот зґвалтував її в Нью-Йорку у 2015 році. Журналісти імена жерт не називають.

Кріс Нот миттєво відреагував на звинувачення і заявив, що інтимні стосунки були за згодою, а всі звинувачення – це наклеп. Жінки пояснили, що розповісти про ці випадки їх наштовхнули кадри з перезавантаження серіалу "Секс і місто". Через гучний скандал компанії та бренди відмовляються від співпраць з актором, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?