Зірковий нападник Барселони планує завершити кар'єру
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зірковий нападник Барселони планує завершити кар'єру

Зірковий нападник Барселони планує завершити кар'єру
Джерело:  online.ua

33-річний нападник Барселони не приховує, що має серйозні проблеми із серцем. Агуеро планує зробити заяву про завершення кар'єри.

Джерело: Twitter-сторінка Барселони

У прес-службі Барселони повідомили, що у 13:00 у середу, 15 грудня, повинна відбутись зустріч Агуеро з президентом клубу Жоаном Лапортою та представниками ЗМІ.

Очікується, що під час конференції видатний футболіст заявить про завершення кар'єри.

У жовтні цього року Агуеро під час одного з матчів у рамках Чемпіонату Іспанії раптово присів на газон та схопився за груди.

Лікарі, що надавали футболісту медичну допомогу, діагностували в нього тахікардію.

Після цього медики переконали Агуеро залишити кар'єру спортсмена через серйозні проблеми із серцем.

Чим прославився Серхіо Агуеро

Найбільшу відомість футболіст отримав, виступаючі за англійський клуб Манчестер Сіті, куди перейшов у 2011 році з Атлетико.

За Мансіті Агуеро провів 388 поєдинків, забивши 258 голів. Він є найкращим бомбардиром в історії клубу, найкращим бомбардиром в історії АПЛ серед іноземців, а також забив найбільше голів в АПЛ за один клуб.

Він п'ять разів виграв чемпіонат Англії, шість разів - Кубок Ліги, три рази - Суперкубок країни, а також завоював Кубок Англії у 2019 році і дійшов до фіналу Ліги чемпіонів у 2021-му.

У складі збірної Аргентини Агуеро провів 101 поєдинок і забив 42 голи. Він є володарем Кубка Америки (2021) і чемпіоном Олімпійських ігор 2008 року.

За Барселону Серхіо зіграв 5 матчів і забив 1 гол. Аргентинець влітку перейшов до Барселони, бажаючи грати в одному клубі з Ліонелем Месі, але той не зміг переподписати контракт з клубом і перейшов до ПСЖ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?