Зізнання у коханні: Джамала і TAYANNA представили патріотичний трек "Моя Земля"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зізнання у коханні: Джамала і TAYANNA представили патріотичний трек "Моя Земля"

Зізнання у коханні: Джамала і TAYANNA представили патріотичний трек "Моя Земля"
Джерело:  online.ua

Талановиті українські співачки Джамала і TAYANNA представили спільний патріотичний трек під назвою "Моя Земля". Аудіозапис виконавиці опублікували 20 серпня, а в День Незалежності артистки презентують відеокліп, який вони знімали в українських Карпатах та на Рівненщині.

Джерело: Фейсбук Джамали

Джамала і TAYANNA представили спільний трек "Моя Земля"

Варто звернути увагу на те, що така колоборація стала першою для обох співачок. За словами шанувальників, цю співпрацю артисток можна вважати дуже успішною.

Сама Джамала звертає увагу на те, що пісня "Моя Земля" – це подарунок українцям, присвячений 30-й річниці Незалежності України.

"Зустрічайте, нашу з TAYANNA першу колаборацію та пісню про найкраще місце на Землі… Це розповідь про місця сили та музичну подорож від краю і до краю нашої неймовірної красивої країни. Це наше ніжне зізнання у коханні", - наголосила Джамала.

Спільну роботу також прокоментувала TAYANNA у своєму Інстаграмі. Співачка відверто зізналася, що Джамала чудесно прикрасила трек і їй було за честь співпрацювати з переможницею "Євробачення".

"Для мене це перший дует у творчій кар'єрі, що подарував захоплюючий та надихаючий досвід… З першої ноти Джа зачепив сенс пісні, вона зрозуміла, що в цій роботі їй є що сказати своїм голосом. "Моя Земля" розкриває нас обох, а ще передає те відчуття безмежної любові до рідної землі, яким нам хочеться поділитися зі слухачами напередодні Свята Незалежності. Ми прагнули створити надихаючу композицію про Україну як місце сили, колиску неймовірних талантів і унікальної, приголомшливої краси. І, здається, нам це вдалося", – зазначила TAYANNA.

Варто звернути увагу на те, що зйомки кліпу відбувалися декілька тижнів тому на Рівненщині та на вершинах Карпат.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?