Поліція затримала чоловіка за звинуваченнями у погрозах Златі Огневич — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Поліція затримала чоловіка за звинуваченнями у погрозах Златі Огневич — відео

Поліція затримала чоловіка за звинуваченнями у погрозах Златі Огневич — відео
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка та головна героїня 2 сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч вперше відверто зізналася, що вже протягом 3 років її переслідує чоловік на ім'я Вадим Лебедь. Ба більше, нещодавно він навіть погрожував зірці вбивством.

Джерело: Інстаграм-сторінка Злати Огнєвіч

Злата Огнєвіч вперше розповіла про погрози

За словами співачки, вона більше не може мовчати. Злата Огнєвіч звернула увагу на те, що у цій ситуації вона просто беззахисна жінка, яку вже понад 3 роки переслідує неадекватний чоловік.

Він продовжує свої переслідування, які останнім часом стали частішими. Я хочу справедливості для себе. Я хочу справедливості для тих жінок, які не почуваються в безпеці та піддаються насильству. Тому що моя ситуація – це також один з видів насильства,– розповіла артистка.

Окрім того, зірка публічно звернулася до міського голови Києва Віталія Кличка, оскільки чоловік, який її переслідує, заявив, що не боїться мера. Вона звернулася до правоохоронних органів, юристів та всіх тих, хто має компетенцію та справді може допомогти.

Я звертаюся до своєї країни та президента. Бо я більше не бажаю мовчати. Досить!, – наголосила Злата Огнєвіч, звернувши увагу на те, що на її місці можуть бути рідні люди державних діячів і правоохоронців.

Окрім того, співачка попросила журналістів не турбувати її після цього гучного публічного зізнання.

Тому прохання не телефонувати моїй команді з проханням дати коментарі. Відео я опублікувала, оскільки більше не можу мовчати... Сподіваюся, цього разу мене почують та зможуть допомогти, - додала артистка.

Варто звернути увагу на те, що у відео чоловік погрожує знаменитості.

Якщо я тебе ще раз побачу по телевізору, то завалю. Тебе або твого батька, - залякував Злату Вадим Лебедь.

У поліції Києва повідомили, що вже затримали підозрюваного у погрозах та переслідуванні Огнєвич.

Фото - npu.gov.ua

За звинуваченнями чоловіку загрожує до 2 років ув'язнення.

Ми встановили, що до злочину причетний уродженець Черкаської області, 1981 року народження. Чоловік протягом тривало часу систематично погрожував вбивством заявниці, переслідував та надсилав смс-повідомлення в різні соціальні мережі. Сьогодні, 25 січня, за силової підтримки спецпризначенців КОРДу, ми затримали правопорушника за місцем мешкання у порядку статті 298-2 Кримінального процесуального кодексу України, - повідомив начальник відділу дізнання Печерського управління поліції Василь Іванішин.

Наразі правоохоронці вже подали клопотання до суду про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?