ЗМІ дізналися ім'я нового глави Twitter та розмір його зарплати
Категорія
Технології
Дата публікації

ЗМІ дізналися ім'я нового глави Twitter та розмір його зарплати

ЗМІ дізналися ім'я нового глави Twitter та розмір його зарплати
Джерело:  online.ua

Новим генеральним директором соціальної мережі Twitter після неочікуваної відставки Джека Дорсі став Параг Агравал. Журналістам уже вдалося дізнатися, яку заробітну платню він буде отримувати.

Джерело: CNBC Make It

Що відомо про нового очільника Twitter

За словами інсайдерів, Параг Агравал працює у компанії понад 10 років - весь цей час він обіймав посаду технічного директора. Саме завдяки ідеям Агравала Twitter невпинно еволюціонував.

Як стверджують представники Комісії з цінних паперів та бірж США, річна зарплата Парага Агравала на посаді гендиректора складе 1 мільйон доларів. Ба більше, новий очільник має право на щорічну премію за продуктивність у розмірі 150% від його зарплатні. За попередніми даними журналістів, наступник Джека Дорсі має всі шанси отримувати ще 2,5 мільйона щороку.

Параг Агравал (фото - twitter.com)

Окрім того, наголошується, що Параг Агравал вже встиг отримати пакет цінних паперів з обмеженим доступом соціальної мережі з номінальною вартістю 12,5 мільйона доларів. Варто звернути увагу на те, що ця винагорода буде розділена на 16 рівних квартальних частин з 1 лютого 2022 року.

Заробітна платня нового очільника Twitter суттєво відрізняється від суми, яку отримував його попередник. Протягом останніх кількох років річна зарплата Джека Дорсі дорівнювала 1,40 долара. Для одного із засновників соціальної мережі – це був символ відданості та віри в довгостроковий потенціал Twitter. Проте зараз його статки оцінюють у мільярди доларів. Згідно з Bloomberg, капітал Дорсі складає 11,2 мільярда доларів. За версією Forbes колишній очільник компанії володіє багатством у розмірі 10,7 мільярда доларів США, - пише видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?