ЗМІ дізналися про неочікуване рішення Бенфіки щодо Яремчука
Категорія
Спорт
Дата публікації

ЗМІ дізналися про неочікуване рішення Бенфіки щодо Яремчука

ЗМІ дізналися про неочікуване рішення Бенфіки щодо Яремчука
Джерело:  online.ua

Професійний португальський футбольний клуб "Бенфіка" має намір попрощатися з українським футболістом Романом Яремчуком. Іноземним журналістам вдалося дізнатися, що керівництво клубу залишилося незадоволеним грою українського форварда.

Джерело: Correio de Manha

ЗМІ дізналися про несподіване рішення "Бенфіки" щодо Яремчука

За словами журналістів видання, "орли" вже виставили нападника збірної України на трансферний ринок. Згідно з останніми даними, "Бенфіка" планує виручити за трансфер Романа Яремчука не менше 17 мільйонів євро.

Керівництво клубу має намір повернути у бюджет клубу кошти, які вони витратили на перехід українського гравця. Цілком можливо, наступною зупинкою Романа Яремчука стане англійський чемпіонат. Роман може стати одноклубником Віталія Миколенка в Евертоні.

Роман Яремчук (фото - instagram.com)

"Бенфіка" залишилась незадоволена грою Романа, тому хоче продати його в іншу команду. За даними Transfermarkt, вартість Яремчука складає 17,5 мільйонів євро, - йдеться в повідомленні видання.

Що відомо про Романа Яремчука

Роман Яремчук - український футболіст, центральний нападник португальського клубу "Бенфіка" та збірної України. Автор найшвидшого голу в історії Української Прем'єр-ліги (на 8-й секунді).

Народився 27 листопада 1995 року у Львові, з шести років став навчатись футболу у школі «Карпат». Талант форварда в ньому розгледів Микола Дударенко, який поставив його на позицію нападника.

2007 року, коли Романові виповнилося 11 років, він перебрався в академію київського "Динамо".

У 2012—2015 роках виступав за юнацькі збірні України всіх вікових категорій. Був учасником юнацького Євро-2014 та молодіжного чемпіонату світу 2015 року, на якому забив 1 гол. Із 2014 року грає за молодіжну збірну.

Дебютував за національну збірну 6 вересня 2018 р. у виїздному матчі проти збірної Чехії.

Перший гол у складі головної команди забив 7 червня 2019 року у матчі проти збірної Сербії у рідному Львові.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?