ЗМІ розкрили деталі можливої поїздки Зеленського в Італію
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗМІ розкрили деталі можливої поїздки Зеленського в Італію

ЗМІ розкрили деталі можливої поїздки Зеленського в Італію
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Риму, який може відбутися цими вихідними, зустрінеться з італійським колегою Серджо Матареллою, прем'єр-міністром країни Джорджією Мелоні та Папою Римським.

Джерело: ANSA

ЗМІ розкрили деталі можливої поїздки Зеленського в Італію

Як з'ясували місцеві ЗМІ, український президент нібито "буквально кілька днів тому" звернувся з проханням про прийом Папою Римським у рамках свого візиту до Риму.

Джерела у Ватикані повідомили, що можлива зустріч Папи Римського з президентом України, - пишуть журналісти.

При цьому зустріч глави держави з понтифіком, як зазначають в ЗМІ, не пов'язана з "мирною місією", про яку останніми днями говорив Папа Римський.

Також у Зеленського запланована зустріч із Матареллою, який зустріне українського колегу у президентському палаці Квірінал у Римі. Час цієї зустрічі, як і з Папою Римським, поки не уточнюється.

Крім того, український президент може зустрітися із прем'єр-міністром Італії Джорджією Мелоні. Очікується, що це може відбутися в неділю.

Також італійські ЗМІ дізналися, що в рамках цієї поїздки Зеленський відвідає Німеччину, а саме Берлін.

Зазначимо, що офіційного підтвердження щодо візиту президента Володимира Зеленського до Італії не було.

Зеленський прокоментував атаку безпілотників на Кремль

Президент відкинув звинувачення Росії в тому, що Україна стоїть за ймовірною атакою безпілотників на Кремль минулого тижня.

Зеленський вважає, що атака могла бути операцією, здійсненою самою Росією, і що це використовується як «виправдання» Москви для нападу на Україну.

Вони постійно шукають щось, як виправдання, кажучи: «Ви нам робите так, а ми вам те». Але це не спрацювало. Навіть для внутрішньої громадськості це не спрацювало. Навіть їхні власні пропагандисти не повірили в це. Тому що це виглядало дуже, дуже штучно, — сказав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?