Знаменита співачка кинула нареченого напередодні весілля
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменита співачка кинула нареченого напередодні весілля

Знаменита співачка кинула нареченого напередодні весілля
Джерело:  The Sun

Австралійська співачка Кайлі Міноуг розірвала заручини з британським актором Джошуа Сассом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.
Ще недавно 48-річна співачка розповідала про майбутнє весілля з 28-річним актором, а вже сьогодні стало відомо про розставання пари.
Як стверджує видання, причиною розриву стала зрада Сасса. Джошуа проміняв Кайлі Міноуг на 34-річну іспанку Марту Міланс, з якою познайомився в минулому році на зйомках серіалу "Завтра не настане".
Читайте також: Знаменита голлівудська актриса розлучилася з чоловіком
Після бурхливого скандалу Кайлі вигнала колишнього коханого зі свого лондонського будинку, де вони проживали разом.
"Вона думала, що Сасс той єдиний, що він дійсно любить її хоче провести з нею решту життя. Кайлі абсолютно спустошена, убита горем", - повідомило джерело з оточення Міноуг.
Нагадаємо, Кайлі Міноуг і Джошуа Сасс познайомилися влітку 2015 року на знімальному майданчику комедійного телевізійного серіалу "Галавант", а вже в лютому 2016- го ЗМІ повідомили про заручини пари і майбутнє весілля. Крім того, акторка планувала взяти прізвище коханого.
"Кайлі Сасс - класне поєднання. Відмінне сценічне ім'я. Ніхто не захоче бути містером Міноуг, та й я не хочу, щоб Джошуа брав моє прізвище", - говорила раніше Кайлі.


Кайлі Міноуг і Джошуа Сасс


Марта Міланс
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Кайлі Міноуг зізналася, що через боротьбу з раком вона втратила радості материнства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?