Знайдемо цих покидьків - у Авакова виступили з шокуючою заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Знайдемо цих покидьків - у Авакова виступили з шокуючою заявою

Знайдемо цих покидьків - у Авакова виступили з шокуючою заявою
Джерело:  online.ua

Радник очільника Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова, член колегії МВС Зорян Шкіряк виступив з неочікуваною заявою - він наголосив, що у відомстві наразі не виключають версію, що ситуація з пожежами, котрі відбуваються навколо Києва, спочатку в Чорнобильській зоні, а зараз і в Житомирській області, може бути результатом спланованої диверсії. За його словами, зараз все вказує на те, що це могла бути заздалегідь продумана кампанія, з розрахунком напрямку вітру. Про це радник Авакова розповів на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Мета замовників і організаторів зрозуміла: спроба дестабілізації ситуації, нагнітання істерії та посилення панічних настроїв серед населення в умовах карантину і протидії розповсюдженню коронавірусу", - наголошує Зорян Шкіряк.

Окрім того, радник Арсена Авакова підкреслив, що МВС України і Національна поліція України просять усіх свідомих українців екстрено повідомляти про виявленні факти і місцезнаходження ймовірних паліїв та диверсантів, які влаштовують провокації з підпалами в лісових зонах.

"Нагадаю, що покарання за такі злочини дуже суворе! Ми з‘ясуємо, вирахуємо і знайдемо тих покидьків, що ймовірно здійснювали цю масштабну провокацію. Спокійно і з холодним розумом. Тримаємось разом!", - підсумував Зорян Шкіряк.

Як відомо, у Чорнобильській зоні з 4 квітня ДСНС намагалася здолати масштабну пожежу – 14 квітня відкритий вогонь вдалося погасити завдяки дощу, але трава й пеньки досі тліють. Станом на 18 квітня пожежі в Зоні відчуження охопили вже територію 5 лісництв. Вже ввечері 16 квітня вітер змінив напрямок – і у київському повітрі з’явилися продукти горіння. КМДА просила мешканців столиці не відчиняти вікна та залишатися вдома.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, очільник МВС Арсен Аваков доповів главі держави Володомиру Зеленському, що причина забруднення повітря біля Києва – пожежі у Житомирській області. Окрім того, міністр зазначив, що наразі робить все можливе, аби вирішити дану проблему.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?