Знущався над підлеглим. ДБР оголосило підозру головному військкому Рівненщини Луцюку
Категорія
Україна
Дата публікації

Знущався над підлеглим. ДБР оголосило підозру головному військкому Рівненщини Луцюку

Знущався над підлеглим. ДБР оголосило підозру головному військкому Рівненщини Луцюку
Джерело:  online.ua

Керівник Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Луцюк отримав підозру у скоєнні злочину. Його викрили працівники ДБР на знущанні над підлеглим.

Джерело: ДБР

Працівники ДБР викрили на злочині військкомів на Рівненщині

Державне бюро розслідувань розкрило злочин посадовців Рівненських обласного та районного територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Військкоми побили підлеглого, який хотів доповісти вищому керівництву про їхні порушення під час служби.

Полковник та підполковник вирішили цього не допустити та нанесли чоловіку фізичні ушкодження битою.

Керівник Рівненського обласного ТЦК Сергій Луцюк сам бив військовослужбовця. А голова районного ТЦК знімав знущання на смартфон. Посадовці також змушували потерпілого ставати навколішки та вимолювати в них пробачення.

Що відомо про справу працівників Рівненської ТЦК

26 липня 2023 року працівники ДБР провели 6 обшуків за місцем роботи, проживання та у транспортних засобах керівників центрів комплектування.

Було виявлено та вилучено мобільні телефони, один із яких належить потерпілому. Вдома у Сергія Луцюка знайшли биту, якою били водія стрілецької роти.

У керівника Рівненського районного ТЦК та СП було вилучено 8 пакетів із білою речовиною, ймовірно, амфетаміном, та знаряддя для вживання наркотичних речовин.

Посадовця затримано. Йому оголошено про підозру у незаконному зберіганні психотропних речовин з метою збуту у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України). Це загрожує йому покаранням у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Керівнику обласного ТЦК та СП оголошено про підозру у перевищенні військовою службовою особою влади чи службових повноважень, вчинених в умовах воєнного стану (ч. 5 ст. 426-1 КК України).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?