Зоря — ЦСКА Софія. Де і коли дивитись матч Ліги конференцій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зоря — ЦСКА Софія. Де і коли дивитись матч Ліги конференцій

Зоря — ЦСКА Софія. Де і коли дивитись матч Ліги конференцій
Джерело:  online.ua

Сьогодні о 19:45 за Києвом має розпочатися матч між "Зорею" (Україна) та ЦСКА Софія (Болгарія). Поєдинок пройде в межах четвертого туру групового раунду Ліги конференцій на стадіоні "Славутич Арена" у Запоріжжі.

Джерело: пресслужба ФК "Зоря"

У сьогоднішньому матчі не зможуть взяти участь четверо українських футболістів. Йдеться про воротаря Микиту Шевченка, півзахисника Єгора Назарина, правого півзахисника Владистава Кочергіна (його перевели у дубль) та атакувального півзахисника Владистава Кабаєва. Останній не зможе взяти участь в матчі через травму.

Наразі клуб займає 3-тє місце в своїй групі Ліги конференцій та знаходиться на третій позиції української Прем'єр-ліги з відставанням у дев’ять очок від основного претендента на кубок – київського Динамо.
Орієнтовний склад противників луганського клубу такий:

ЦСКА Софія: Бузатто — Туріцов, Матей, Лам, Мазику — Юга, Мухар — Йомов, Кері, Бе — Кайседо

Також футбольні аналітики, проаналізувавши ситуацію з кількома спортсменами, які з тих чи інших причин пропустять поєдинок, називають орієнтовних склад української команди.
Зоря: Мацапура — Фаворов, Імереков, Вернидуб, Снурніцин — Хомченовський, Громов — Аллахяр, Булеца, Шахаб — Гладкий

Вже традиційно, пряму трансляцію поєдинку покажуть OTT-платформи MEGOGO та Volia.

Що потрібно знати про ЦСКА Софія перед матчем:

• займає останнє, четверте місце у групі з одним балом після поразок від Роми (1:5), Зорі (0:1) та нічиєї з Буде-Глімтом (0:0);
• знаходиться на третій позиції болгарської ліги з відставанням у сім очок від лідера Лудогорця;
• здобув одну перемогу в чотирьох останніх іграх у всіх турнірах при двох поразок;
• не зможе розраховувати на півзахисника Віона (ушкодження).

Що відомо про луганський ФК “Зоря”

Український ФК “Зоря” заснували ще на початку 20-х років минулого століття. Клуб доволі часто змінював назву, зокрема, в різні періоди своєї історії, він виступав під такими найменуваннями, як «Металіст», «Дзержинець», «Зоря-МАЛС».

З початком 90-х «Зоря» опинилася в елітному дивізіоні українського футболу, проте через фінансові труднощі вибула. В сезоні 2006–2007 команда повернулася до вищої ліги, з 2008 — Прем'єр-ліга.

Зважаючи на війну на Сході України, футболісти ФК “Зоря” позбавлені свого домашнього стадіону «Авангард» в окупованому Луганську.

Починаючи з сезону 2014—2015 «Зоря» була вимушена грати на стадіоні «Славутич-Арена» у Запоріжжі. В наступному сезоні 2016–2017 команда проводила ігри Ліги Європи на одеському «Чорноморці».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?