Зречіться Путіна-сатани — Данілов публічно звернувся до УПЦ МП
Категорія
Україна
Дата публікації

Зречіться Путіна-сатани — Данілов публічно звернувся до УПЦ МП

Зречіться Путіна-сатани — Данілов публічно звернувся до УПЦ МП
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов публічно закликав Українську православну церкву (МП) нарешті визнати свою приналежність до Московського патріархату, а також зректися очільника Кремля Володимира Путіна, якого Данілов назвав "сатаною".

Джерело: Фейсбук-сторінка РНБО

Данілов закликаа УПЦ МП визнати свою приналежність до РФ

Секретар РНБО звертає увагу на те, що український народ після 24 лютого більше не збирається терпіти брехню та несправедливість.

І якщо ви ховаєте приналежність до Московського патріархату, до зв'язків з людьми, які моляться на території Росії за те, щоб нас вбивали російські солдати, більш того благословляють на вбивство, то як ви можете тоді взагалі дивитися в очі (українцям - ред.)? Мені було дивно слухати там один діяч виступав з бородою (митрополит Павло - ред.) і він розповідав, що звертався до президента. Так, послухайте, ви до совісті спочатку своєї зверніться. Нащо ви приховуєте свою назву? Це ж несправедливо, люди мають знати, куди вони ходять... Не маєте відношення до РФ, то офіційно відхрестіться, скажіть, що Путін - Сатана. Сатана - той, що ще там у них ходить Кирил, - наголосив Олексій Данілов.

Окрім того, секретар РНБО закликав керівництво УПЦ МП нарешті почати називати речі своїим іменами.

Також Олексій Данілов відверто зізнався, що його здивувало звернення намісника Києво-Печерської лаври митрополита Павла до українського лідера Володимира Зеленського із закликом не забирати в УПЦ МП храми на території лаври, які вона орендує.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?