Зросла кількість загиблих внаслідок удару РФ по Донецькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Зросла кількість загиблих внаслідок удару РФ по Донецькій області

Зросла кількість загиблих внаслідок удару РФ по Донецькій області
Джерело:  online.ua

В результаті ракетного удару Російської Федерації по п’ятиповерховому житловому будинку в Часовому Яру на Донеччині загинуло 45 людей.

Джерело:  Державна служба надзвичайних ситуацій

Зросла кількість загиблих після удару РФ по Часовому Яру

Станом на 19:30 виявлено тіла ще 4 загиблих осіб. Всього виявлено тіла 45 загиблих осіб, з них одна дитина.

Станом на 16:40  під час проведення аварійно-рятувальних робіт у п’ятиповерховому житловому будинку в Часовому Ярі виявили тіла ще 4 загиблих. Всього виявлено тіла 41 загиблої особи.

Як стверджують рятувальники, наразі їм вдалося врятувати з-під завалів 9 людей.

Окрім того, повідомляється, що працівники ДСНС вже розчистили та розібрали близько 400 тонн зруйнованих елементів будинку.

Російські окупанти завдали удару "Іскандерами".

Фото — dsns.gov.ua

Як Зеленський відреагував на удар РФ по Донецькій області

Сьогодні увесь день отримую звіти з міста Часів Яр на Донеччині. Там триває рятувальна операція після російського удару по житлових будинках. Зруйновані дві багатоповерхівки. Під завалами десятки людей. Шістьох вдалося врятувати, - повідомив Зеленський.

Президент звернув увагу на те, це був черговий ракетний удар РФ. Він також нагадав, що від початку цього вторгнення українські правоохоронці роблять усе, що необхідно для фіксації злочинів окупантів і для збору доказів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?