ЗСУ досягли успіху біля Старомайорського
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ досягли успіху біля Старомайорського

ЗСУ досягли успіху біля Старомайорського
Джерело:  online.ua

Вранці 26 лютого Збройні сили України змогли досягти успіху у районі Старомайорського на південному фронті. Цю інформацію офіційно підтвердив речник Генштабу Збройних сил Андрій Ковальов.

Джерело:  Military Media Center

Генштаб ЗСУ підтвердив успіх захисників біля Старомайорського

Українські війська мали успіх у районі Старомайорського на південному фронті, - розповів Андрій Ковальов.

Окрім того, наголошується, що наші захисники уже закріплюються там на досягнутих рубежах.

Фото — DEEPSTATEMAP

Також повідомляється, що армія РФ знову безуспішно намагалися відновити втрачене положення північно-східніше Роботиного.

За словами Андрія Ковальова, російські загарбники продовжують чинити потужний опір, здійснюють переміщення підрозділів, активно застосовують резерви.

Контрнаступ ЗСУ продовжується

Генштаб ЗСУ також звертає увагу на те, що наші захисники продовжують наступати на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках.

Українські воїни продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, - розповідає Андрій Ковальов.

Окрім того, наголошується, що на Бахмутському напрямку захисники продовжують вести наступальні дії північніше та південніше Бахмута.

На Куп’янському та Лиманському напрямках сили оборони продовжують стримувати наступ окупантів.

Протягом 25 липня відбулось 26 бойових зіткнень Збройних сил України з російськими загарбниками.

Українські воїни під щільним вогнем ворога змогли відбити атаки росіян у районі Авдіївки, а також східніше Ступочок та біля Диліївки на Бахмутському напрямку.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?