ЗСУ ліквідували підполковника Дімаєва та ще 40 кадирівців у Лимані
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ ліквідували підполковника Дімаєва та ще 40 кадирівців у Лимані

ЗСУ ліквідували підполковника Дімаєва та ще 40 кадирівців у Лимані
Джерело:  online.ua

За словами українських розвідників, у Лимані на Донеччині Збройним Силам України вдалося ліквідувати десятки кадирівців. Ба більше, наголошується, що серед них є їхній командир у високому званні — підполковник Заур Дімаєв.

Джерело: "24 Канал"

Українські воїни продовжують успішно ліквідовувати окупантів

Як стверджують українські розвідники, 1 червня у Лиман приїжджав ватажок бойовиків "ДНР" Денис Пушилін.

Саме з ним туди приїхали кадирівці для показухи, а поїхали вантажем 200. По російським окупантам відпрацювала наша артилерія. Операція була спланована, на ворогів чекали спеціально. Ба більше, окупантів чекали снаряди, змащені салом. Завдяки удару вдалось ліквідувати дуже високопоставленого російського військового. Мовиться про 45-річного підполковника Заура Дімаєва. Він був заступником командира 4-го батальйону спецполку імені Ахмата Кадирова, - йдеться в повідомленні.

Не можна також не звернути увагу на те, що разом із Дімаєвим ЗСУ успішно ліквідували ще 40 "тіктокерів-кадирівців".

За словами українських розвідників, ключовою ціллю цього візиту бойовиків був піар. Нібито кадирівці та Пушилін хотіли знати відео в розбомбленому Лимані. Планували також показати ватажку "ДНР", як "звільнили" місто і спілкуватися з місцевими ватниками та зрадниками.

Що важливо розуміти, Заур Дімаєв був заступником командира четвертого батальйону спецполку імені Ахмата Кадирова. Він з іншими кадирівцями спецполку був на Запорізькому напрямку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?