Речник Генштабу розповів про ситуацію у Бахмуті та плани ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Речник Генштабу розповів про ситуацію у Бахмуті та плани ЗСУ

Речник Генштабу розповів про ситуацію у Бахмуті та плани ЗСУ
Джерело:  online.ua

Речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов офіційно підтвердив, що українські воїни не будуть виходити з Бахмута. За його словами, ситуація у місті – під контролем наших бійців. Вони дають потужні відсіч російським загарбникам.

Джерело: національний телемарафон "Єдині новини"

Яка наразі ситуація у Бахмуті — оцінка речника Генштабу ЗСУ

Поки в Бахмуті є підвали та можливості тримати цю територію, бійці там залишатимуться, – наголосив Андрій Ковальов.

Речник Генштабу ЗСУ звертає увагу на те, що питання про вихід з Бахмута не стоїть.

Він зізнався, що його дивує, коли говорять, що українські воїни повинні звідкись вийти. Ковальов нагадав, що зо завдання Збройних сил – зберігати Україну, воювати за українську територію. Бахмут – фортеця. Він не падає, бо ЗСУ звідти не виходять.

Згідно з даними Андрія Ковальова, армія Російської Федерації зазнає масштабних втрат біля Бахмута. Речник Генштабу ЗСУ додає, що там все буквально завалене трупами російських солдатів.

Що відомо про ситуацію у Соледарі

Бійців ЗСУ станом на 25 січня вивели із Соледара. Це рішення було ухвалене, щоб зберегти життя українських воїнів, які тримали оборону міста.

Оборонці Соледару створили справжній подвиг не зважаючи на перевагу ворога у 3 – 5 разів, потужно тримали свої позиції, – йдеться в заяві.

За словами Сергія Череватого, речника Східного угрупування військ ЗСУ, українські військові закріпилися на заздалегідь підготовлених рубежах оборони.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?