ЗСУ незабаром можуть зайти в тил Бахмута — NYT
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ незабаром можуть зайти в тил Бахмута — NYT

ЗСУ незабаром можуть зайти в тил Бахмута — NYT
Джерело:  online.ua

Згідно з даними американських журналістів, наступ української армії під Кремінною Луганської області дасть можливість ЗСУ нарешті розірвати логістику армії РФ. Ба більше, після цього можна буде зайти у тил Бахмута.

Джерело:  The New York Times

NYT прогнозує прорив ЗСУ у тил Бахмута

Редакція видання звертає увагу на те, що протягом останніх тижнів значно посилились бої у напрямку Куп'янська (Харківська область) та Лимана (Донецька область).

Саме там російські окупанти активізували штурми й навіть заявляли про просування у цьому регіоні.

Проте, як стверджують іноземні аналітики, успіхи росіян у цьому регіоні були мізерними.

За словами бійців ЗСУ, солдати РФ наразі мають ресурси, щоб випускати у два-три рази більше снарядів вдень, ніж українська армія.

Окрім того, наголошується, що ворог кидає на штурми так звані загони "Z", які складаються здебільшого з в'язнів. Що важливо розуміти, у другій лінії окопів знаходяться так звані "кадирівці", що працюють як загороджувальні загони - вони розстрілюють тих, хто відступає.

На переконання американських журналістів, якщо Збройним силам України вдасться утримати позиції у напрямку Кремінної і просунутися - це дозволить провести більший наступ аж до Бахмута.

Навпаки, якщо українці зможуть утримати свої позиції та зрештою просунутися в напрямку Кремінної, вони можуть розірвати важливу логістичну лінію Росії та спробувати обігнути тил Бахмута, кажуть українські командири, - пише видання.

ЗСУ уже досягли успіху біля Старомайорського

Вранці 26 лютого офіційно стало відомо, що українська армія змогла досягти успіху у районі Старомайорського на південному фронті.

Про це розповів Генштабу Збройних сил Андрій Ковальов.

Українські війська мали успіх у районі Старомайорського на південному фронті, — повідомив він.

За його словами, бійці ЗСУ уже закріплюються там на досягнутих рубежах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?