ЗСУ підірвали базу аналітиків ФСБ у Мелітополі
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ підірвали базу аналітиків ФСБ у Мелітополі

ЗСУ підірвали базу аналітиків ФСБ у Мелітополі
Джерело:  online.ua

Збройні сили України протягом 10-11 грудня уразили пункт базування аналітиків ФСБ в тимчасово окупованому Мелітополі. За словами міського голови міста Івана Федорова, солдати РФ наразі активно намагаються сховати свої підрозділи після ударів українських воїнів.

Джерело: заява Івана Федорова

У Мелітополі ЗСУ знищили базу аналітиків ФСБ РФ

Ми бачимо, що їхня ППО не спрацювала (у вихідні - ред). І тепер в них паніка. Вони не розуміють, що робити. З вчорашнього ранку вони займаються переброскою своїх військових угруповань в інші місця, щоб намагатись сховати їх. Я б не казав, що вони тікають – вони передислоковуються, - розповідає мер Мелітополя.

За словами Івана Федорова, нашим захисникам вдалося уразити три об’єкти солдатів РФ на околицях Мелітополя та в самому місті.

Йому також вдалося дізнатися, що десятки російських військових загинули, а близько 200 сотень – були поранені та направлені у лікарні.

Згідно з останні даними, ЗСУ знищили блокпост росіян, що знаходився на відстані 20 км від Мелітополя.

Федоров звертає увагу на те, що Новобогданівка є дуже важливим населеним пунктом, адже там розміщений логістичний вузол окупантів, через який вони перевозять залізничною дорогою свою техніку.

Також була знищена радіолокаційна станція, за допомогою якої росіяни як відслідковували (цілі - ред.) своїми силами ППО, так і робити аеронавігацію, - зазначає мер Мелітополя.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?