ЗСУ показали тренування з оборони Чорнобильської АЕС — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ показали тренування з оборони Чорнобильської АЕС — відео

ЗСУ показали тренування з оборони Чорнобильської АЕС — відео
Джерело:  online.ua

Українські бійці готуються до будь-яких сценаріїв на північному напрямку та відпрацьовують навички в разі, якщо армія РФ знову наважиться піти на Київ або спробувати захопити Чорнобильську АЕС.

Джерело: СтратКом ЗСУ

Потужна підготовка ЗСУ з оборони Чорнобильської АЕС

У мережі з’явилося відео з підготовки Збройних сил України до оборони ЧАЕС.

Спільні тренування провели підрозділи 120 обр ТрО, Державної прикордонної служби України та Національної гвардії України в смузі угрупування сил і засобів оборони Києва.

Там вказали, що йдеться про тренування сил, що залучаються до виконання завдань з охорони і оборони Чорнобильської атомної електростанції.

Як працює українська аеророзвідка

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний показав роботу підрозділів артилерійської аеророзвідки.

Артилерійська розвідка цілодобово протистоїть ворогу вздовж усієї лінії фронту. В ефективній взаємодії з іншими підрозділами ЗСУ, артрозвідники перетворюють ворожу техніку на металобрухт, — написав він.

Зазначається, що робота цих розвідників полягає у виявленні цілі, коригуванні та ураженні.

Можемо літати і вдень, і вночі. Все залежить від погодних умов та ворожого РЕБ. Можемо виконати будь-яке завдання, яке ставить командування, — розповідала командир екіпажу безпілотного авіаційного комплексу розвідки та коригування вогню артилерії "Фурія" Шарлотта.

За її словами, щоденна праця, постійний аналіз виконаних завдань та обмін досвідом з іншими аеророзвідниками, піднімають професійний рівень підрозділу. Це дозволяє ефективно працювати та знищувати окупантів.

Найкращі емоції, коли ціль уражена, — підсумувала командир.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?