ЗСУ потужно вдарили по Дар'ївському та Антонівських мостах
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ потужно вдарили по Дар'ївському та Антонівських мостах

ЗСУ потужно вдарили по Дар'ївському та Антонівських мостах
Джерело:  online.ua

За словами представників ЗСУ, 30 серпня українські воїни повторно атакували мости на Півдні України. Йдеться про два Антонівських та один Дар'ївський.

Джерело: Фейсбук-сторінка ОК "Південь"

У ЗСУ заявили про атаки по мостах на Півдні

Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 220 вогневих завдань, в тому числі і по 3 мостах – Антонівському автомобільному, Антонівському залізничному і Дар'ївському – для закріплення їх непрацездатного статусу, – розповіли у ЗСУ.

Як стверджують мешканці окупованого херсону, о 16:16 30 серпня по Антонівському мосту знову був удар. Після цього люди помітили стовпи диму.

Що відбувається на півдні України

29 серпня українські захисники розпочали наступ на Півдні й прорвали першу лінію оборони росіян навколо Херсону.

За словами речниці оперативного командування "Південь" Наталі Гуменюк, станом на ранок 30 серпня ситуація на Півдні залишається стабільно складною.

Вона також повідомила, що ситуація розвивається динамічно, бійці працюють над тим, щоб противник не міг підтягнути резерви та поновити сили, зокрема тримають під вогневим контролем транспортні артерії та логістичні центри.

Згідно з останніми даними, протягом ночі втрати армії РФ на Півдні становили 159 одиниць особового складу та 60 одиниць ворожої техніки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?