ЗСУ потужно вдарили по наметовому містечку росіян біля Запорізької АЕС
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ потужно вдарили по наметовому містечку росіян біля Запорізької АЕС

ЗСУ потужно вдарили по наметовому містечку росіян біля Запорізької АЕС
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки України показало, як Збройні сили ювелірно відпрацювали по позиціях російських окупантів біля Запорізької АЕС.

Джерело:  ГУР

ЗСУ вдарили по наметовому містечку біля Запорізької АЕС          

Як стверджують представники української розвідки, удару дроном-камікадзе завдали по наметовому містечку та техніці ворога, зокрема в авто з зенітними установками та БМ-21 "Град".

Згідно з останніми даними, в результаті атаки нашим воїнам вдалося ліквідувати трьох російських військових, ще 12 травмовані.

Окрім того, наголошується, що наметове містечко знищене пожежею, яку довго не могли загасити.

Не можна також не згадати про те, що 18 липня мерія Енергодару заявляла, що дев'ять російських військових з "охорони" Запорізької АЕС потрапили у лікарню з пораненнями.

Оскільки зараз ходить багато домислів навколо цієї ситуації, оперувати будемо тільки відомими нам фактами станом на зараз і чекати на оновлення інформації. Отже, що відомо точно. В другій половині дня в міську лікарню терміново доставлені 9 військових країни-терориста з пораненнями різної ступені важкості. Деякі лікуються амбулаторно, деякі госпіталізовані в стаціонар. Один з них у важкому стані - в реанімацію. Також є і загиблі, але назвати їх точну кількість наразі ми не можемо, - повідомили в мерії нещодавно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?