ЗСУ просунулися до Кремінної майже на 3 км — Генштаб
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ просунулися до Кремінної майже на 3 км — Генштаб

ЗСУ просунулися до Кремінної майже на 3 км — Генштаб
Джерело:  online.ua

Протягом поточного тижня Збройним силам України вдалося просунутися на 2,5 км у напрямку міста Кремінна у Луганської області. З такою заявою виступив  заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов.

Джерело: ютуб-канал Військового телебачення України

Генштаб підтверджує просування ЗСУ до Кремінної

Наші воїни продовжують наступальні дії в районі міста Кремінна. Протягом тижня захисники України просунулися до 2,5 км в напрямку зазначеного населеного пункту, - офіційно підтвердив Олексій Громов.

За його словами, серед офіцерського складу другого армійського корпусу Російської Федерації, який дислокується у Луганську, ширяться чутки про "поступову підготовку оборонних рубежів навколо Луганська".

Як вдалося дізнатися керівництву Генштабу ЗСУ, солдати РФ не приховують: якщо українським воїнам вдасться прорвати оборонні рубежі на рівні "Сватове – Кремінна" і відповідно бойові дії перенесуться до Луганська, то значна частина підрозділів російських загарбників – насамперед йдеться про мобілізованих – мають намір здаватися у полон.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно очільгни Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай підтвердив, що поблизу Кремінна не припиняються запеклі бої.

Окупанти продовжують стягувати туди багато сил і засобів, намагаючись втримати місто, однак, згідно з прогнозами української влади та експертів, деокупація цього населеного пункту може відбутися вже на початку 2023 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?