ЗСУ наблизилися до звільнення Кремінної на Луганщині — NYT
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ наблизилися до звільнення Кремінної на Луганщині — NYT

ЗСУ наблизилися до звільнення Кремінної на Луганщині — NYT
Джерело:  online.ua

Українські військові наближаються до звільнення Кремінної на Луганщині, котра є промисловим центром Донбасу. Деокупація міста дозволить ЗСУ вийти на дорогу до Сєвєродонецька та Лисичанська.

Джерело: The New York Times

ЗСУ близькі до звільнення Кремінної

Кремінна є воротами до двох набагато більших міст поблизу, Сєвєродонецька і Лисичанська, важливих промислових центрів Донбасу.

Взяття міста та інших населених пунктів поблизу розширить плацдарм для українських військ у регіоні та дасть їм контроль над основними дорогами, що ведуть до Сєвєродонецька та Лисичанська, – зазначає видання.

Як повідомляється, за інформацією газети, у вівторок, 27 грудня, навколо міста відбувалися бої, які наближаються українську армію до звільнення Кремінної.

Видання також додає, що російські окупанти намагаються укрпіпити свої позиції оборонними барʼєрами під Кремінною, адже вважають, що це місто – одне з найбільших їх "досягнень" у цій війні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?