ЗСУ та Нацгвардія знищили пункт управління армії РФ у Харківській області — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ та Нацгвардія знищили пункт управління армії РФ у Харківській області — відео

ЗСУ та Нацгвардія знищили пункт управління армії РФ у Харківській області — відео
Джерело:  online.ua

30 квітня Національна гвардія та воїни ЗСУ розбили окупантів на Ізюмському напрямку - їм вдалося знищити пункт управління, багато танків та особового складу російських загарбників.

Джерело: Фейсбук-сторінка Національної гвардії України

Українські воїни знищили пункт управління РФ - у росіян багато втрат

Наші бійці успішно знищили понад 30 одиниць ворожої техніки - наразі точна кількість ліквідованих загарбників з'ясовується. Епічне відео знищення окупантів уже опублікували в мережі.

Варто звернути увагу на те, що техніку ворога на Ізюмському напрямку виявили спецпризначенці Нацгвардії під час розвідки. Вони відправили дані ЗСУ, і захисники розгромили російських окупантів.

Виявлено та знищено ворожий пункт управління, техніку та особовий склад на Ізюмському напрямку. Спецпризначенці Нацгвардія разом з бійцями ЗСУ ефективно відпрацювали по ворогу, – мовиться у заяві Нацгвардії.

Згідно з останніми даними, серед знищеної техніки – половина танків, а БТРи, БМД та МТ-ЛБ.

Не можна також не згадати про те, що станом на вечір 29 квітня ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ 23 рази вдарили по армії РФ.

Наші бійці ліквідували 200 російських солдатів, знищили броньовану та автомобільну техніку, станцію радіоелектронної боротьби окупантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?