ЗСУ вдарили із HIMARS по складам РФ в Іловайську та Брилівці
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вдарили із HIMARS по складам РФ в Іловайську та Брилівці

ЗСУ вдарили із HIMARS по складам РФ в Іловайську та Брилівці
Джерело:  online.ua

29 липня стало відомо, що українські воїни успішно влучили у склади боєприпасів армії Російської Федерації в окупованих Іловайську Донецької області та Брилівці у Херсонській області - це підтвердили в Управлінні стратегічних комунікацій.

Джерело: Фейсбук-сторінка СтратКом

ЗСУ підірвали склади РФ в Іловайську та Брилівці

Як стверджують представники офіційного відомства Збройних сил, в Іловайську "переважна більшість" росіян загинули, а склад БК згорів ущент.

Окрім того, наголошується, що перед Іловайськом українські військові, повідомляють в Управлінні стратегічних комунікацій, влучили у склад в Брилівці.

Ранок не ранок без смаженої русні. Всім переможного дня. Слава Україні. Дядечко Ленд-Ліз разом з Бавовною і Селітрою нарешті дістались і Іловайська. Ну, не могли вони ігнорувати численні запрошення орків, щодо організації і проведення концерту. Мегашоу, в якому орки виконували функції масовки. Кожному дісталась своя роль. Щоправда переважна більшість вибрала костюми "шкварок", бо вже дуже хотіли в "200 бригаду". Решта, з "веселими" криками біля вогнища, утворювали "харавод". В підсумку "не склад БК і ПММ" сяяв голосно і довго. Не маємо сумніву, що вся та "гуманітарка, міндобрива і селітра" вигоріли вщент, - іронічно розповідають про успішну операцію ЗСУ в Управлінні стратегічних комунікацій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?