ЗСУ вдарили по російському буксиру на шляху до острову Зміїний
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вдарили по російському буксиру на шляху до острову Зміїний

ЗСУ вдарили по російському буксиру на шляху до острову Зміїний
Джерело:  online.ua

Вранці 17 червня стало відомо, що Військово-морські сили Збройних сил вразили буксир армії Російської Федерації із зенітно-ракетним комплексом "ТОР" на борту, який віз людей та зброю на тимчасово окупований острів Зміїний.

Джерело:  ВМС  ЗСУ

ЗСУ вразили російський буксир - що відомо

ВМС ЗС України уразили черговий "аналогов нет" - буксир із ЗРК "ТОР" на борту В акваторії Чорного моря було уражено буксир чорноморського флоту "Василий Бех", під час транспортування ним на острів Зміїний боєприпасів, озброєння та особового складу чорноморського флоту, - йдеться в повідомленні ВМС ЗСУ.

Окрім того, наголошується, що навіть наявність на борту зенітно-ракетного комплексу "ТОР" не завадила українським воїнам успішно демілітаризувати солдатів РФ.

Фото - скриншот

Згідно з даними українських ЗМІ, побудований на астраханському судноремонтному заводі буксир водотоннажністю 1605 тон був прийнятий до складу чорноморського флоту РФ 5 років тому.

Не можна також не згадати про те, що 17 червня армія РФ продовжує активно обстрілювати Донецьку, Луганську та Харківську області, вранці завдали ракетних ударів по Миколаєву, за добу багато загиблих, на сході і півдні країни зафіксовані численні руйнування житла і цивільної інфраструктури.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?