ЗСУ відбили російські атаки в районах 10 населених пунктів — Генштаб
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ відбили російські атаки в районах 10 населених пунктів — Генштаб

ЗСУ відбили російські атаки в районах 10 населених пунктів — Генштаб
Джерело:  online.ua

ЗСУ успішно відбили атаки ворога в районах населених пунктів Костянтинівка, Прудянка, Руські Тишки, Вірнопілля, Миколаївка Друга, Зайцеве, Авдіївка, Кам’янка, Побєда та Безіменне. Авіація Сил оборони здійснила понад 10 ударів.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Оперативна інформація про вторгнення РФ

Підрозділи Сил оборони утримують займані позиції та не дають можливості ворогу просуватися вглиб території України.

Наші воїни успішно відбили атаки ворога в районах населених пунктів Костянтинівка, Прудянка, Руські Тишки, Вірнопілля, Миколаївка Друга, Зайцеве, Авдіївка, Кам’янка, Побєда та Безіменне.

За даними Генштабу, протягом доби 9 вересня, для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони здійснила понад 10 ударів, в ході яких знищено бойову техніку, засоби ППО та значну кількість живої сили в опорних пунктах на Донецькому та Південнобузькому напрямках.

Підрозділи ППО на різних напрямках знищили щонайменше 2 БпЛА російських військ.

Ракетні війська та артилерія продовжують виконувати завдання з вогневого ураження живої сили та бойової техніки, контрбатарейної боротьби, порушення системи управління та логістичного забезпечення військ РФ.

Так, вогневого ураження зазнали 3 пункти управління росіян, понтонна переправа, 28 об’єктів зосередження живої сили та бойової техніки.

В зону ураження потрапили склади з боєприпасами та вогневі позиції артилерії противника. Результати уточнюються.

У зв’язку зі значними втратами та небажанням воювати, значно погіршується морально-психологічний стан в окупаційних підрозділах та зростає кількість дезертирів.

На тимчасово захопленій території Херсонської області, в районі населеного пункту Бабенківка Друга, ворог, для пошуку втікачів та повернення їх на бойові позиції, був змушений задіяти вертольоти та зброю.

Крім того, через Каланчак, в напрямку тимчасово окупованого Криму відзначено інтенсивне переміщення автобусами російських солдатів без зброї.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?