ЗСУ відбили всі ворожі штурми армії РФ на Бахмутському напрямку
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ відбили всі ворожі штурми армії РФ на Бахмутському напрямку

ЗСУ відбили всі ворожі штурми армії РФ на Бахмутському напрямку
Джерело:  online.ua

Нашим воїнам вдалося успішно відбити всі ворожі штурми російських загарбників на Бахмутському напрямку. Окрім того, ЗСУ заблокували спроби армії РФ просунутися в напрямках Мар’їнки та Білогірки. 

Джерело:  Генштаб

ЗСУ продовжують відбивати атаки армії РФ

Згідно з останніми даними, на Харківському  напрямку війська росіян вели вогневе ураження із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах 23-х населених пунктів. Окрім того, армія РФ завдала авіаудару неподалік Прудянки.

На Слов’янському напрямку противник здійснював обстріли із артилерії різних калібрів у районах 20-ти населених пунктів. На Бахмутському напрямку окупанти здійснювали обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах 15-ти населених пунктів. Зокрема, Бахмута і Соледара. Також ворог завдав авіаударів поблизу Бахмутського, Соледара, Берестового, Яковлівки та Клинового, - йдеться в повідомленні.

Українські військові звертають увагу на те, всі ворожі спроби штурму ЗСУ успішно відбили, завдали армії РФ втрат та відкинули назад.

Окрім того, наголошується, що  на Авдіївському напрямку  ворог обстрілював із танків та артилерії райони Нью-Йорка, Красногорівки, Авдіївки, Пісків, Нетайлового та Кам’янки.

Росіяни намагалися вести наступ в напрямках Новоселівка Друга – Красногорівка, Спартак – Авдіївка, Василівка – Красногорівка, Мінеральне – Авдіївка та на напрямку Донецьк – Піски, успіху не мали, відійшли. На Південнобузькому напрямку противник здійснював обстріли із озброєння танків, ствольної та реактивної артилерії в районах 17-ти населених пунктів, зокрема Миколаєва, - повідомляє Генштаб ЗСУ.

Також вказано, що солдати РФ завдали авіаційного удару біля урочища Андріївка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?