ЗСУ з HIMARS вдарили по позиціях армії РФ у Новій Каховці
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ з HIMARS вдарили по позиціях армії РФ у Новій Каховці

ЗСУ з HIMARS вдарили по позиціях армії РФ у Новій Каховці
Джерело:  online.ua

Журналіст Денис Казанський заявив про серію потужних ударів ЗСУ з РСЗВ  HIMARS по позиціях кремлівської окупаційної армії в Новій Каховці на Херсонщині.

Джерело: Telegram-канал Дениса Казанського

Наслідки потужних ударів ЗСУ по позиціях кремлівських окупантів у Новій Каховці

Казанський зазначив, що в результаті ударів ЗСУ по позиціях кремлівської армії у Новій Каховці було ліквідовано щонайменше 12 окупантів та військова техніка.

Фото - t.me/kazansky2017

При цьому представники командування Повітряних сил ЗСУ повідомили про знищення протягом минулої доби трьох ворожих БПЛА та гелікоптера Ка-52.

Зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил Збройних сил України знищені три безпілотних літальних апарати і вертоліт Ка-52, - зазначають представники командування ПС ЗСУ.

Крім того, в декількох оперативних напрямках ударна авіація Повітряних сил завдала до десяти групових авіаударів по позиціях окупаційних військ.

Під прикриттям винищувальної авіації штурмовики Су-25 і бомбардувальники Су-24М завдали ударів по взводних і ротних опорних пунктах, танкових колонах на марші і скупченню живої сили і техніки противника.

Зі свого боку розвідувальна група К2 у складі 54-ї ОМБР імені гетьмана Івана Мазепи знищили позиції кремлівських окупантів, які з мінометів обстрілювали українські позиції та мирне населення.

Продовжуємо показувати вам черговий вояж незваних "туристів", які заблукали на околицях українського міста Мар'їнка Донецької області, - повідомили українські військові.

Зазначається, що кілька влучних пострілів артилерії ЗСУ знищили 120-мм міномет окупантів та їхній склад боєприпасів. А декілька російських "туристів" отримали квиток на концерт свого улюбленого співака кобзона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?