ЗСУ завдали 22 авіаудари по особовому складу та військовій техніці росіян — зведення Генштабу
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали 22 авіаудари по особовому складу та військовій техніці росіян — зведення Генштабу

ЗСУ завдали 22 авіаудари по особовому складу та військовій техніці росіян — зведення Генштабу
Джерело:  online.ua

Українські війська завдали удару по росіянам в окупованих Пологах, Василівці та Кам’янці-Дніпровській у Запорізькій області - поранено 130 військових РФ. Авіація ЗСУ завдала 22 удари по районах зосередження ворога.

Джерело: Генштаб ЗСУ

ЗСУ завдали ударів по російській техніці та ЗРК

Авіація Сил оборони України протягом доби завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 12 ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за поточну добу уразили склад боєприпасів, 3 пункти управління та 8 районів зосередження живої сили ворога.

Генштаб підтвердив вогневе ураження підрозділами Сил оборони України 18 грудня районів зосередження живої сили та техніки противника на тимчасово зайнятій території Запорізької області.

Зокрема, в районах населених пунктів Пологи, Василівка і Кам’янка-Дніпровська. Втрати противника складають понад 130 поранених окупантів, знищено до 10 одиниць озброєння і військової техніки різного типу.

Інформація щодо загиблих загарбників уточнюється.

Ситуація за напрямками 20 грудня

На Волинському, Поліському напрямках обстановка залишається без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

Визначені підрозділи збройних сил республіки Білорусь та РФ продовжують знаходитись в прикордонних з Україною районах.

На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли позицій наших військ в районах 27 населених пунктів.

Російські окупанти застосували ударний БпЛА в районах населених пунктів Попівка Чернігівської області та Зибине Харківської області.

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог здійснив обстріли з танків та всього спектру артилерії 15 населених пунктів.

На Бахмутському та Авдіївському напрямках ворог продовжує вести наступальні дії, здійснив обстріли з танків та всіх типів артилерії по позиціях наших військ в районах 24 населених пунктів.

На Новопавлівському напрямку ворог здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії позицій наших військ поблизу населених пунктів Вугледар, Пречистівка, Золота Нива та Велика Новосілка Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує обстрілювати наші позиції та цивільну інфраструктуру населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро.

Здійснив обстріли з танків та всього спектру артилерії 35 населених пунктів. Завдав авіаударів в районах Времівки, Малих Щербаків, Новоандріївки та Ольгівського.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?