ЗСУ завдали армії РФ масштабних втрат у Донецькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали армії РФ масштабних втрат у Донецькій області

ЗСУ завдали армії РФ масштабних втрат у Донецькій області
Джерело:  online.ua

Збройним силам України вдалося завдати російським солдатам серйозних втрат, коли ті намагалися просунутися в напрямках Григорівки, Спірного та Івано-Дар’ївки у Донецькій області.

Джерело: Ютуб-канал  Генштабу ЗСУ

ЗСУ завдали російським солдатам серйозних втрат на Донеччині

Згідно з останніми даними, на  Донецькому напрямку  основні зусилля ворог сконцентрувався на спробах просування в напрямках Сіверська та Бахмута.

Окрім того, наголошується, що армія РФ здійснювала артилерійські обстріли поблизу Краматорська, Райгородка, Донецького, Верхньокам’янського, Спірного, Стародубівки, Сіверська, Дронівки та Івано-Дар’ївки. Завдав авіаудару неподалік Верхньокам’янського.

Також наші бійці завдали російським загарбникам масштабних втрат, коли ті намагалися просунутися в напрямках Григорівки, Спірного та Івано-Дар’ївки. Ворог безладно відступив.

На Бахмутському напрямку загарбники обстріляли райони населених пунктів Бахмут, Новолуганське, Покровське, Вершина, Весела Долина, Яковлівка, Берестове та Зайцеве. Завдали авіаційних ударів біля Вуглегірської ТЕС, Покровського, Майорська, Торецька, Берестового і Вершини. Ворог вів штурмові дії у напрямку Покровського, має частковий успіх, закріплюється на південній околиці населеного пункту, - йдеться в повідомленні.

Також вказано, що на  Сіверському напрямку  армія РФ обстріляла зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню з території РФ Миколаївку Чернігівської області та Заруцьке, Журавку, Білопілля, Іскрисківщину, Миропілля, Есмань і Вовківку ц Сумській області.

За словами українських воїнів, на  Харківському напрямку  противник продовжив вогневе ураження із артилерії населених пунктів у районах на північ, схід та південний-схід від міста Харкова.

На Слов’янському напрямку противник обстрілював із ствольної, реактивної артилерії та танків райони населених пунктів Дібровне, Новомиколаївка, Велика Комишуваха, Долина, Чепіль, Семиланне, Грушуваха, Адамівка, Барвінкове, Богородичне, Архангелівка та Нова Дмитрівка, - повідомляє Генштаб.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?