ЗСУ завдали авіаудару по району скупчення росіян на Миколаївщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали авіаудару по району скупчення росіян на Миколаївщині

ЗСУ завдали авіаудару по району скупчення росіян на Миколаївщині
Джерело:  online.ua

На світанку 15 червня українські захисники завдали авіаційного удару по району скупчення російських військ у Миколаївський області, втрати ворога уточнюються.

Джерело: ОК Південь

 Російські війська обстрілюють Миколаївську область

Противник продовжує ведення бойових дій у звичній для себе підступній тактиці. Не маючи успіхів в просуванні вперед, системно відступаючи під нашими контрнаступальними діями на оборонні позиції, втрачаючи живу силу, запаси та техніку, обстрілює населені пункти з мирними мешканцями з артилерійсько-мінометного озброєння, застосовує системи залпового вогню, - повідомили в ОК Південь.

Протягом ночі нанесено два удари РСЗВ “Смерч” по Апостоловому на Криворіжжі. Попередньо, внаслідок влучання в цивільну лікарню загинуло 3 та поранено 4 цивільні особи.

На Миколаївщині обстрілювали населені пункти Березнегуватської, Шевченківської та Галицинівської громади.

Із застосуванням стратегічної авіації з Криму серед ночі нанесено ракетний удар 4 крилатими ракетами по Прибужанівській громаді Вознесенського району. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється.

Тим часом наші підрозділи продовжують виконання вогневих завдань та наносити авіаційні удари по противнику, вибиваючи їх з Миколаївщини. На світанку парою гелікоптерів влучно атаковано район скупчення противника. Втрати уточнюються.

На Херсонщині все більше людей відмовляються співпрацювати із окупантами та місцевими колоборантами, а самі рашисти продовжують захоплення державних установ. Напередодні загарбники увірвалися до головного корпусу Херсонського державного університету, захопили ректора і вивезли в невідомому напрямку. Не зупинило їх і те, що людина має інвалідність і потребує постійної медичної допомоги.

Корабельне угруповання ворожого флоту в північно-західній частині Чорного моря без змін складу і задач продовжує злочинну місію з блокади судноплавства та погрожує ракетними ударами по всій території України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?