ЗСУ завдали серію потужних ударів по позиціях армії РФ у Генічеську
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали серію потужних ударів по позиціях армії РФ у Генічеську

ЗСУ завдали серію потужних ударів по позиціях армії РФ у Генічеську
Джерело:  online.ua

Українські військові завдали серію влучних та потужних ударів по позиціях злочинної армії РФ в окупованому Генічеську на Херсонщині.  

Джерело: Місцеві Telegram-канали

Що відомо про потужну бавовну у Генічеську  

Зазначається, що прильоти було зафіксовано на території колишнього підприємства з виробництва вина, де наразі розміщуються підрозділи Росгвардії.

Також були "прильоти" у районі Генічеської Гірки, там, за попередніми даними, "прилетіло " в місця буття чаю ахмат. Дані по втратах будуть після дорозвідки, - повідомляють Telegram-канали.

У той же час так званий керівник окупаційної влади на Херсонщині Володимир Сальдо звинуватив українських військових в нібито обстрілі житлових кварталів міста.

Нібито ЗСУ під час обстрілу використали 4 ракети "Storm Shadow".

За словами російських військових злочинців, внаслідок обстрілу загинуло не менше 7 солдатів російської армії.

"ТАСС" повідомив, що у Генічеську Херсонської області прогриміли щонайменше три вибухи, а над містом здійнявся стовп чорного диму, повідомив наш кореспондент.

Згодом Сальдо повідомив про начебто удар по Генічеську та Скадовську, які розташовані на відстані більше ніж 50 км від лінії зіткнення.

Імовірно випущено чотири англійські ракети Storm Shadow. Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється. Рятувальники і медики виїхали на місця події, - заявляють російські ЗМІ.

Що відомо про наслідки бавовни у Генічеську 

За інформацією командувача Повітряних сил ЗСУ Миколи Олещука, приліт зафіксували по базі Росгвардії, однак наразі точна кількість поранених та загиблих російських військових невідома.

База росгвардії в Генічеську. Українська відповідь на російський ракетний терор не забарилась. Окупантам не буде спокою на нашій землі! - зазначив Олещук. 

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?