ЗСУ завдали удару по російському кораблю "Всеволод Бобров" – Одеська ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали удару по російському кораблю "Всеволод Бобров" – Одеська ОВА

ЗСУ завдали удару по російському кораблю "Всеволод Бобров" – Одеська ОВА
Джерело:  online.ua

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук повідомляє, що на острові Зміїному завдяки діям наших військових моряків загорілося російське судно тилового забезпечення «Всеволод Бобров».

Джерело: Одеська ОВА

В Чорному морі горіло російське судно

Повертаючись до Зміїного, то треба сказати, що завдяки діям наших військових моряків загорілося судно тилового забезпечення "Всеволод Бобров" – одне з найновіших у російському флоті. Кажуть, що чалапає до Севастополя. Інформація потребує уточнення. Але те, що йому дали "змієбаїів" в районі острова Зміїного – це правда, – повідомив Братчук.

За попередніми даними російський корабель у ніч на четвер, 12 травня, йшов у напрямку українського острова Зміїний та з невідомої причини загорівся.

Українські журналісти дізналися, що почалася рятувальна операція, а потім обгоріле судно намагалося дійти до севастопольського порту.

Як надовго корабель вийшов з ладу – невідомо. Але пошкодження серйозні. Окрім цього, кораблі проєкту 23120 є новітніми, тож навіть тимчасова втрата одного з них в умовах війни є для Росії критичною, - повідомляють журналісти 24 каналу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?