ЗСУ завдають численних втрат ПВК Вагнер під Бахмутом
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдають численних втрат ПВК Вагнер під Бахмутом

ЗСУ завдають численних втрат ПВК Вагнер під Бахмутом
Джерело:  online.ua

За інформацією представників міськради окупованого злочинною армією РФ Маріуполя, у запеклих боях в районі Бахмута на Донеччині найманці терористичної російської ПВК Вагнер зазнають численних втрат.

Джерело: Telegram-канал Маріупольскої міськради

Що відомо про ситуацію в районі Бахмута 

Зараз по всій лінії фронту на Донеччині гаряче. Особливо для російських оккупантів, тому що ЗСУ наступають! Вже Пригожин показує втрати ПВК "Вагнер" під Бахмутом, скаржачись на те, що у нього немає достатньої кількості боєприпасів, - йдеться у повідомленні міськради Маріуполя.

За інформацією представників міськради, численні втрати також фіксуються і в іншіх підрозділах злочинної російської армії, зокрема, через влучання українських військових у ворожі склади із боєприпасами.

ЗСУ відпрацьовують чітко і це лише початок. Із постачанням озброєння Україна не лише тримає оборону, а й готується до контрнаступу, - зазначають представники Маріупольскої міськради.

При цьому вже сам Пригожин оприлюднив фото втрат найманців власної ПВК, за його словами, тільки протягом 21 лютого, та звинуватив Міноборони РФ у відмові надавати боєприпаси, через що втрати більші у 5 разів.

Боєприпаси нам як не давали, так і не дають. Зараз 10 година ранку 22 лютого. Жодних кроків щодо видачі боєприпасів не зроблено. У чому проблема? Пояснюю. Я нижче викладаю фотографію. Це одне з місць збору загиблих. Це хлопці, які загинули вчора через снарядний голод так званого. Їх мало бути в 5 разів менше, - відверто заявляє Пригожин.

Фото - t.me/concordgroup_official

За його словами, ніхто з вищого військового керівництва не хоче приймати рішення, ні міністр оборони Сергій Шойгу, ні командувач угруповання російських військ в Україні Валерій Герасимов.

Пригожин каже, що формально ПВК "Вагнер" не існує, і раніше видачу боєприпасів оформлювали на інші підрозділи. Зараз же цього не робиться.

Що каже розвідка Великої Британії про ситуацію на фронтах на сході України 

Аналітики з розвідки Міноборони Великої Британії зазначають, що схід України залишається найгарячішим напрямком бойових дій.

Попри великі втрати, окупанти не полишають намірів захопити Донецьку та Луганську області.

Окупаційні війська продовжують штурмувати позиції Сил оборони на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках. На цих ділянках фронту точаться запеклі безперервні бої.

На інших напрямках, зокрема у Запорізькій та Харківській областях, також йдуть бойові дії, проте не такі інтенсивні. Лінія фронту стабільна.

Водночас окупанти постійно обстрілюють мирні населені пункти на сході та півдні України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?