ЗСУ змусили армію РФ відступити в Бахмуті — Сирський
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ змусили армію РФ відступити в Бахмуті — Сирський

ЗСУ змусили армію РФ відступити в Бахмуті — Сирський
Джерело:  online.ua

За словами командувача Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковника Олександра Сирського, українські військові змусили злочинну армію РФ відступити на відстань до 2 км на окремих ділянках в Бахмуті. 

Джерело: Telegram Олександра Сирського

Що відомо про успіхи ЗСУ та провали окупантів в Бахмуті 

Завдяки продуманій обороні на Бахмутському напрямку, ми отримуємо результати ефективних дій наших підрозділів. У тому числі, проводимо ефективні контратаки. На окремих ділянках фронту ворог не зміг втримати натиск українських захисників та відступив на дистанцію до 2-х кілометрів, - зазначив Сирський.

Він підкреслив, що саме професійні дії ЗСУ в обороні виснажили сили найманців терористичної ПВК "Вагнера" та змусили на окремих ділянках у Бахмуті замінити їх на регулярні підрозділи російської армії.

Однак військові армії РФ виявились гірше підготовленими і були змушені відступити.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ зазначив, що попри велику концентрацію живої сили та техніки і гучні заяви, російським військовим злочинцям не вдалось захопити Бахмут до 9 травня.

ЗСУ не дають армії РФ шансу на прорив в Бахмуті 

Він підкреслив, що Сили оборони надійно тримають фронт та не дають росіянам просунутись вперед. Втім битва за Бахмут триває.

Сирський також окремо відзначив роботу 3-ої окремої штурмової бригади, яка в бою завдала окупантам потужного удару та показала міць української армії.

Наші сили оборони надійно тримають фронт та не дають ворогу просунутись вперед. Битва за Бахмут триває… Як казав Карл Фон Клаузевіц: "Війна ведеться до перемоги. І крапка, - зазначив Сирський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?