ЗСУ знищили батальйон мобілізованих росіян на Луганщині — сотні загиблих
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили батальйон мобілізованих росіян на Луганщині — сотні загиблих

ЗСУ знищили батальйон мобілізованих росіян на Луганщині — сотні загиблих
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися російським журналістам, ЗСУ знищили батальйон мобілізованих росіян із Воронезької області біля села Макіївка Сватівського району Луганської області. За попередніми даними, ліквідовані сотні окупантів.

Джерело: російське видання "Верстка" із посиланням на солдата РФ, який вижив, і родичів мобілізованих

На Луганщині ЗСУ знищили понад 500 мобілізованих росіян

Один із російських окупантів Олексій Агафонов заявив, що кількість загиблих мобілізованих може перевищувати 500 осіб.

За його словами, командир батальйону мобілізованих, які проходили підготовку у військовій частині 2079, обіцяв, що військових привезуть у район Сватового, де за 15 кілометрів від лінії фронту вони вступлять до лав "територіальної оборони".

Однак зазначається, що 2 листопада весь батальйон привезли на лінію зіткнення і наказали окопуватися та утримувати лінію оборони.

Нас викинули в посадки, сказали окопуватися, у нас на батальйон було три лопати, забезпечення взагалі ніякого не було. Ми як змогли окопалися, а під ранок почався обстріл – артилерія, "гради", міномети, коптери, нас просто розстрілювали. Коли все почалося, офіцери відразу втекли. У перервах між обстрілами ми намагалися окопуватися, але нас одразу вираховували коптери і просто розстрілювали. З 570 осіб цілі 29, ще 12 поранені, решта – все, - розповідає російський окупант.

Фото - скриншот

Окрім того, Агафонов звертає увагу на те, що до цього на цих самих позиціях розбили щонайменше ще один батальйон із мобілізованих.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?