ЗСУ знищили девізіон російських гаубиць "Мста-Б"
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили девізіон російських гаубиць "Мста-Б"

ЗСУ знищили девізіон російських гаубиць "Мста-Б"
Джерело:  online.ua

Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ повідомило про знищення цілого девізіону гаубиць  "Мста-Б" кремлівської окупаційної армії.

Джерело: Facebook-сторінка Десантно-штурмових військ ЗСУ

ЗСУ знищили цілий девізіон гаубиць окупаційної армії РФ

Завдяки чіткій та злагодженій взаємодії, було знищено гаубичний артилерійський дивізіон (без однієї гаубичної батареї) – 8 одиниць 152-мм гаубиць 2А65 "Мста-Б", особовий склад дивізіону, автомобільну техніку, боєкомплект та фортифікаційні споруди російських окупантів, - повідомили представники Десантно-штурмових військ ЗСУ.

 Захисники також оприлюднили відео успішних вогневих ударів по ворожому озброєнню.

При цьому в Міноборони РФ в черговий раз виступили із фейковою заявою про нібито знищення американських РСЗВ Himars на озброєнні України.

У звіті також міститься інформація про нібито знищення заряджаючої машини до HIMARS, якої насправді не існує, оскільки блок снарядів завантажується самою установкою.

Чотири пускові установки і одна транспортно-заряджаюча машина HIMARS виробництва США знищені в Україні з 5 по 20 липня, - цинічно збрехали в Міноборони країни-агресора.

Окупанти регулярно роблять інформаційні вкиди про "знищення" американських установок, але підтверджень цьому немає.

Напередодні представники Пентагону підтвердили, що кремлівській окупаційній армії поки не вдалось знищити жодної установки  HIMARS на озброєнні України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?