ЗСУ звільнили Макіївку на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ звільнили Макіївку на Луганщині

ЗСУ звільнили Макіївку на Луганщині
Джерело:  online.ua

Українські військові звільнили село Макіївка на Луганщині від кремлівської окупаційної армії. 

Джерело: Facebook-сторінка 198 батальйону ТРО

Деокупація Луганщини триває 

ЗСУ продовжує звільняти нашу рідну Сватівщину. Село Макіївка - це Україна, - повідомили у пресслужбі батальйону.

Наразі в Генеральному штабі ще поки не підтвердили офіційно звільнення Макіївки.

Однак українські військові опублікували відео.

 Між тим у Головному управлінні військової розвідки України повідомляють, що з перехоплених розмов окупантів стало відомо, що мобілізовані Кремлем на війну росіяни почали масово зникати на фронті.

60 людей зникли безвісти... 65. З них мобілізованих. Тільки приїхали і другого дня зникли, - розповідає один з окупантів свої дружині.

Також він стверджує, що в зоні, де він воює, йдуть запеклі танкові бої.

За словами представника ГУР Вадима Скібіцького, Кремль цілеспрямовано відправляє на війну проти України тих, хто виступає проти політики путінського режиму.

Як приклад Скібіцький навів Північний Кавказ, де є ймовірність виникнення протестного руху.

Тому йде повна мобілізація молодих людей з тих місць, які здатні протистояти, які здатні виступити проти Кремля, - зазначив представник розвідки.

У російської влади є списки і дані громадян, які проявляють протестні настрої і становлять загрозу для режиму Путіна. Ліквідацію цієї небезпеки можна легко прикрити мобілізацією.

Так, активна мобілізація проходить в Татарстані та інших регіонах, де проживають національні меншини, які пізніше можуть виступити проти політики Кремля.

Якщо ми говоримо про бурятів, про регіони РФ, розташовані за тисячі кілометрів від Москви, вони не сильно розвинені. Ми бачимо, ті ж унітази, пральні машини вивозять з України ... В результаті мобілізації вони стануть ще більш депресивними, тому що призивається молоде населення, досвідчені робітники. Рано чи пізно сільське населення зрозуміє всю трагедію свого існування, - зазначає Скібіцький.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?