ЗСУ звільнили ще 7 населених пунктів на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ звільнили ще 7 населених пунктів на Херсонщині

ЗСУ звільнили ще 7 населених пунктів на Херсонщині
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Херсонської ОВА, українські військові звільнили ще 7 населених пунктів на території регіону.

Джерело: новини Укрнет

Наслідки нічних та ранкових обстрілів окупантами Херсонщини та інших областей

Зранку, 3 серпня, кремлівська окупаційна армія обстріляла ракетами Миколаїв та Харків.

Зокрема, у Харкові в наслідок ракетної атаки окупантів зафіксовані руйнування інфраструктурних та промислових об'єктів на території Новоброварського та Холодногірського районів.

По області — обстріли в Богодухівському та Чугуївському районах. Постраждалих, попередньо, немає. В Богодухівському районі горіли складські приміщення фермерського господарства, приватний будинок. В Чугуївському — складське приміщення ліцею.

На Сумщині ворог обстрілював населені пункти Краснопільської громади.

На Чернігівщині вночі ворог обстріляв території біля села у Новгород-Сіверському районі.

На Дніпропетровщині окупанти обстріляли з артилерії дві громади Криворізького району. У Апостолівській громаді без жертв та руйнувань. У Зеленодольській у селі Велика Костромка пошкоджені дитячий садок та церква. Перебита лінія електропередач. Село без світла. Без постраждалих.

На Луганщині зафіксовані 3 минометні обстріли та 6 обстрілів з РСЗВ.

За добу ворожих авіаударів було завдано поблизу по вісьмох населених пунктах, що розташовані на адмінмежі Луганщини та Донеччини. Росіяни проводять чисельні атаки одночасно з різних сторін. Упродовж останньої доби відбито дев’ять спроб штурму окупантів, які вимушені були відійти.

На Донеччині окупанти  з танків, мінометів, артилерії, РСЗВ "Град" обстріляли житлові квартали у Авдіївці, Бахмуті, Карлівці, Красногорівці, Мар'їнці, Пісках.

Область залишається без газу і частково без води й електрики. Триває обов'язкова евакуація населення.

За добу на Донеччині — 4 загиблих, 7 поранених.

 Зранку Миколаїв знову зазнав обстрілів. Зруйновано супермаркет та пошкоджено багатоповерхові будинки. Працюють рятувальні служби. Детальна інформація щодо наслідків уточнюється. Миколаїв також було обстріляно вчора ввечері, внаслідок обстрілів в одному з районів міста відбулась пожежа, також уражено причал, пошкоджено промислове підприємство та житлові будинки. Детальна інформація щодо наслідків уточнюється.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Сьогодні зранку внаслідок ворожих обстрілів с. Галицинове Галицинівської громади поранено одну людину. Вчора ввечері — обстріли с-ща Радісний Сад Радсадівської громади, переважно річна аквазона. Постраждалих немає. Також вчора ввечері над Миколаївщиною було виявлено та знищено чотири ворожі крилаті ракети типу Х (Х-101, Х-555). Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?