Зустріч Трампа та Зеленського - з'явилися перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Трампа та Зеленського - з'явилися перші подробиці

Зустріч Трампа та Зеленського - з'явилися перші подробиці
Джерело:  online.ua

Посол України в США Валерій Чалий заявив, що представники команди президента Зеленського цього тижня відвідають Вашингтон для спільної з українським посольством підготовки зустрічі президента України з американським лідером Дональдом Трампом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

"Дозвольте бути відвертим. Різні фрази, які прозвучали в Україні, що американська сторона очікує, і таке враження, що президент Зеленьский просто не їде, бо не може знайти час. Це неправда", - каже дипломат.

За його словами, ні президенту Зеленському, ні Україні, ні США не потрібна картинка, просто картинка між двома президентами.

"Вони знайдуть хімію, вони вже у телефонних розмовах між собою знайшли цю хімію стосунків. Інша справа - який зміст буде. Ця зустріч закладає подальші кроки принаймні роботи нашої, посольства, на рік вперед. Ми працюємо над цим, не тільки ми, цього тижня приїдуть представники президента Зеленського, і ми спільно будем тут працювати для того, щоб зробити і дати візиту, і його зміст", - додав Чалий.

Він запевняє,що це питання наступних місяців.

"Думаю, серпень-вересень, візит має бути повністю підготовлений", - підкреслив дипломат.

Як повідомляв ONLINE.UA, візит глави держави Володимира Зеленського до США та його зустріч із Дональдом Трампом  можлива після дострокових парламентських виборів в Україні,  можливо вже в серпні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?