Зв'язок із захисниками Маріуполя на "Азовсталі" зник — мер
Категорія
Україна
Дата публікації

Зв'язок із захисниками Маріуполя на "Азовсталі" зник — мер

Зв'язок із захисниками Маріуполя на "Азовсталі" зник — мер
Джерело:  online.ua

Мер Маріуполя Вадим Бойченко повідомив, що наразі немає зв’язку з українськими захисниками на меткомбінаті «Азовсталь» і поки невідомо, що саме зараз там відбувається.

Джерело: ефір телемарафону

Азовсталь обстрілюють з кораблів, літаків та артилерії

Відповідаючи на питання ведучої чи можливий реальний прорив на Азовсталь, наскільки міцна є ця споруда Бойченко сказав:

На жаль, сьогодні з хлопцями пропав зв’язок. Немає зв’язку, щоб зрозуміти, що відбувається. У безпеці вони чи ні. Безпосередньо вчора ще мав зв’язок, а сьогодні, на жаль, нічого не можу прокоментувати. Молимося за наших героїчних хлопців і дякуємо їм за той подвиг, який вже вони сьогодні зробили для всієї нашої країни – вони стримали ворога, дали нам більше часу підготуватися. І вони справжні, мужні і дуже героїчні наші захисники Маріуполя. Дякуємо їм за це.

Мер нагадав, що у заблокованому місті кожного дня йдуть важкі бої на території «нашої фортеці «Азовсталь».

Хоробрі хлопці боронять цю фортецю. Але дуже важко, тому що працюють по цій фортеці з важкої артилерії, працюють танками, працюють авіацією, кораблі підійшли і також гасять по цій фортеці. Але треба розуміти, що там сьогодні знаходиться також місцеве населення, мирні мешканці, - сказав Бойченко.

Нагадаємо, що 1 травня з Маріуполя вдалося вивезти понад 100 цивільних осіб.

3 травня до Запоріжжя прибули ще 156 мешканців Маріуполя, які ховалися в укритті меткомбінату «Азовсталь».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?