З'явились моторошні кадри наслідків масштабної пожежі у готелі на Вінниччині
Категорія
Події
Дата публікації

З'явились моторошні кадри наслідків масштабної пожежі у готелі на Вінниччині

З'явились моторошні кадри наслідків  масштабної пожежі у готелі на Вінниччині
Джерело:  online.ua

У ніч на 22 грудня під Вінницею спалахнула масштабна пожежа у готельному комплексі "Батерфляй", в результаті чого загинула жінка.

Джерело: Facebook-сторінка ДСНС України у Вінницькій області

Смертельна пожежа на Вінниччині

Пожежа спалахнула о третій годині ночі на території Литинської територіальної громади у готельному комплексі "Батерфляй" в селі Садове.

Загазити пожежу вдалось вже 05:26. За даними ДСНС, в результаті пожежі загинула жінка, та ще двоє людей зазнали пошкоджень.

Окрім цього представники ДСНС евакуювали з готелю 53 дитини у віці від 5 до 15 років.

Мені повідомив про пожежу тренер. За його словами, наші діти були вчасно евакуйовані. Усі вони живі та не пошкоджені. Зараз діти у безпечному місці та чекають сніданку, - розповів журналіст Віталій Павловський, син якого також знаходився у готелі під час пожежі.

У поліції також повідомили, що дехто, рятуючись від пожежі, стрибав з вікон готельного комплексу.

По факту пожежі у поліції вже завели справу за ч.2 ст. 270 ККУ (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), яка передбачає позбавлення волі терміном до 8 років.

 Нагадаємо, що на території Києво-Печерської лаври сталася пожежа. Вогонь розповсюдився на покрівлю майстерні по розпису ікон. До гасіння вогню були залучені 55 осіб й 13 одиниць техніки ДСНС.

У той же час, українським підприємцям лише за добу вдалося зібрати на відновлення постраждалого в результаті пожежі столичного костелу Святого Миколая 20,77 мільйонів гривень.

До ініціативи долучилися Monobank, Приватбанк, Альфа-Банк Україна, Райффайзен Банк, ПУМБ, компанії Taryan Group, Dragon Capital, SD Capital, Нова пошта, ENSO та інші.

Експерти уже озвучили прогноз, що повне відновлення Костелу коштуватиме десятки мільйонів гривень, як і відновлення органу.

Як уже згадувалося раніше, ввечері 4 вересня у Києві горів костел Святого Миколая на вулиці Великій Васильківській. Основною версією пожежі наразі є загоряння електропроводів всередині дерев’яного корпусу органу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?