12-річний учень влаштував стрілянину в російській школі
Категорія
Події
Дата публікації

12-річний учень влаштував стрілянину в російській школі

12-річний учень влаштував стрілянину в російській школі
Джерело:  online.ua

Вранці 18 жовтня в Росії сталася стрілянина у школі. 12-річний учень прийшов на заняття із батьківською рушницею, оскільки, з його слів, розізлився на однокласників і вчителів.

Джерело: Телеграм-канал 112

В одній із шкіл РФ учень влаштував стрілянину - перші подробиці

Цього разу стрілянина сталася у селищі Сарс поблизу Пермі. У соціальних мережах зразу ж почали публікувати фото учня і подробиці з місця події.

Згідно з останніми даними, вогонь у школі відкрив 12-річний школяр, який поцупив у батька рушницю "Сайга" і, не ховаючи, прийшов у навчальний заклад. Першою, кого він зустрів, була його сестра. Дівчинці він наказав іти додому. Далі він почав стріляти: хлопець поцілив лише у двері і стелю.

Куля пробила скло у дверях в коридорі (фото - telegram.org)

"Поговорити з шестикласником-стрільцем вийшла директорка школи. Саме їй вдалося вмовити хлопця скласти зброю. Згодом у навчальний заклад приїхала поліція. Під час стрілянини є один постраждалий – хлопчик отримав поранення від скалок скла, у яке вистрілив школяр", - йдеться в повідомленні.

За словами самого школяра, він хотів розібратися з однокласниками і вчителями. Вночі йому начебто приснився Бог, який підказав, що робити. Окрім того, наголошується, що учня у школі характеризують позитивно. На обліку він не стояв, родина у нього благополучна.

Стрілянина у Пермі

Кривавий інцидент у російському місті стався вранці 20 вересня. Згідно з неофіційними даними, стрілець був озброєний рушницею Huglu 12 калібру — схожу зброю можна побачити на одному з оприлюднених відеороликів, який зняли перелякані студенти з вікна вишу.

Групи студентів частково забарикадувалися у приміщеннях, а після почали буквально тікати з будівлі через вікна.

Напередодні нападник залишив у соціальних мережах публікації стосовно підготовки шутінгу та наголосив, що не вважає плани терактом. Він стверджував, що не мав відношення до радикальних релігійних течій чи терористичних угруповань.

Жертви шутінгу в Пермі

Стрілянина призвела до 6 смертей — відповідно офіційним даним слідчого комітету та уряду.
За уточненням федерального центра медицини катастроф, інцидент у Пермі призвів до 6 смертей і травм у 24 інших осіб. З них 19 людей отримали вогнепальні поранення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?