1500 українських FPV-дронів Shrike передано на Донецький напрямок — Федоров
Категорія
Технології
Дата публікації

1500 українських FPV-дронів Shrike передано на Донецький напрямок — Федоров

Михайло Федоров
Дрони Shrike

Від “Армії дронів” на фронт направили 1 500 українських FPV-дронів Shrike. Ними буде підсилено Донецький напрямок.

“Армія дронів” відправила подарунки на Донечччину

Партію з 1500 українських дронів відправлено на фронт.

Про це повідомив у Telegram віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Передали 1 500+ українських FPV-дронів Shrike на Донецький напрямок.

Безпілотники закуплено коштом державної програми “Армія дронів”. Коптери допоможуть нашим воїнам тримати оборону та ефективно уражати позиції й техніку росіян.

Дрони-камікадзе виробляє український defense-tech стартап. Один безпілотник коштує лише кілька сотень доларів, але результати роботи неприємно вражатимуть окупантів та радуватимуть українців у щотижневих звітах від ударних рот “Армії дронів”.

Далі – тільки більше українських безпілотників на фронті. Не зупиняємося, – зазанчив міністр.

“Армія дронів” уразила більше 200 одиниць військової техніки окупантів

Про нові успіхи української “Армії дронів” в ураженні техніки армії РФ розказав у Telegram віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Так, за його словами, за тиждень уражено 223 одиниці російської військової техніки.

Безпілотники продовжують відігравати надважливу роль під час оборони Авдіївки та Куп’янська. Воїни активно спалюють танки, БМП, БТРи, що наступають. Мінусують гармати та міномети, якими росіяни намагаються накривати українські позиції, – додав міністр.

Михайло Федоров подякував військовим ЗСУ за витримку та максимально ефективне використання технологій і пообіцяв нові партії дронів від держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?