5 новин до сніданку
Категорія
Україна
Дата публікації

5 новин до сніданку

5 новин до сніданку
Джерело:  online.ua

ONLINE.UA пропонує нашим читачам ознайомитися з п’ятіркою найбільш цікавих, на думку редакції, новин за минулу добу.

Російським журналістам відмовили в акредитації в Конгресі США

Російському пропагандистському інтернет-порталу Sputnik відмовили в отриманні постійної прес-акредитації в Конгресі США. За словами глави прес-галереї Сенату США Джастіна Уїлсона, Sputnik може опротестувати це рішення.

На передвиборчий штаб Макрона проведено хакерську атаку, знайдено російський слід

В опублікованому масиві зламаного листування кандидата в президенти Франції Еммануеля Макрона і його передвиборного штабу виявили листи, які були змінені користувачем на ім’я Георгій Петрович Рошка — про що свідчать метадані листів.

В Угорщині сталася НП з двома українськими кораблями

На річці Дунай при розходженні теплохід "Іркутськ" зіткнувся з пасажирським теплоходом "Молдавія".

Аваков зробив гучну заяву щодо 9 травня і "безсмертного полку"

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що під час акцій так званого "безсмертного полку" на 9 травня підрозділи Національної поліції та Нацгвардії не потерплять ні антиукраїнську символіку, ні антиукраїнські заяви.

Парасюк розповів, що до його батьків без дозволу приїхали журналісти каналу Ахметова

Народний депутат України Володимир Парасюк заявив, що до будинку його батьків без дозволу приїхали журналісти каналу ТРК "Україна", який належить олігарху Рінату Ахметову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?